Medium Carla bellen

Bellen met Medium Carla, Paragnost en kan heel goed aanvoelen in welke situatie u zich bevindt.Door middel van Fotolezen en de tarot / inzichtkaarten reik ik u oplossingen aan zodat u verder kunt. Ik leg als het ware mijn vinger op de gevoelige plek om u zodoende bewust te maken.Tevens krijg ik boodschappen door uit het hiernamaals en kan communiceren met dierbare overledenen. Om specifieke situaties zichtbaar te maken gebruik ik ook de Symboolkaarten en Krachtkaarten.

Ik ben al een langere tijd geïnteresseerd en actief bezig met mijn gave om mensen te helpen. ik probeer mensen te laten voelen wat er hun eigen innerlijk kracht mogelijk is en welke paden zij kunnen bewandelen onm deze te versterken. Door middel van Meditatie, Magnetiseren en healing kan ik u rust geven.IK ben er klaar voor om u liefdevol te woord te staan. Je mag me altijd bellen.

Wilt u direct met Medium Carla bellen?
Bel NL: 0909-0188 / BE: 0907-37428 en kies boxnummer: 12

De volgende Mediums Paragnosten zijn ook erg goed: